image
بی نهــایتی از برتــرین ها

کد کالا
MK0050
1276
بلغور گندم ملک بسته 350 گرمی
  • زیرمحصول :


معرفی محصول

MK0048ویژگی های بلغور گندم ملک
برای بیان ویژگی های بلغور گندم ملک باید گفت برای تهیه بلغور گندم پخته را پس از خشک شدن با آسدست خرد می‌کنند، نه به نرمی آرد بلکه به درشتی لپهٔ ماش و کوچکتر و بزرگتر. قدما از برنج کمتر و شاید سالی یک یا دو بار استفاده می‌کردند و بیشتر از غذاهایی مانند شب چره، به جای شام و پلوی بلغور یا آش بلغور استفاده می‌کردند. از آنجا که نمی‌توان گندم یا جو را به مدت طولانی نگاه داشت، گندم یا جو را پس از پوست گرفتن با آب یا شیر نیم پخت کرده و سپس خشک می‌نمودند و درهاون نیمکوب کرده و نگاه می‌داشتند.

بلغور را می‌توان مدت‌ها نگاهداری کرد بدون آنکه کپک بزند و یا بوی رطوبت بگیرد و در مواقع ضرورت می‌توان با آن آش یا پلو تهیه کرد. هر کیلو گرم بلغور پخته شده حاوی ۸۰ میلی گرم کلسیم، ۴۰۰ میلی گرم فسفر، ۱۰ میلی گرم آهن، ۶۰۰ میلی گرم پتاسیم است و حدود ۳۰۰ کالری انرژی تولید می‌کند.گنجاندن بلغور گندم به وعده‌های غذایی هفتگی می‌تواند تاثیر زیادی در تقویت سیستم دفاعی به ویژه در فصل‌های سرد سال داشته باشد. افرادی که از بلغور گندم برای تهیه غذاهای اصلی و پیش‌غذاها استفاده می‌کنند، می‌توانند از خواص بلغور گندم برای درمان یبوست و بهبود تنبلی‌ و کندی عملکرد روده‌ها استفاده کنند. از طرفی مصرف بلغور گندم در خانم‌ها و دختران جوان به بهبود غذارسانی به سلول‌های پوست کمک می‌کند و موجب افزایش نشاط و شادابی پوست می‌شود. شرکت ملک ای محصول را در بسته بندی های کم جا و سبک و در عین حال محکم به مشتریان عرضه می دارد.

 

نظرات
  • نظر یا پرسش خود را مطرح کنید...
  • محصولات مرتبط