image
بی نهــایتی از برتــرین ها

کد کالا
Olive Oil
9433
روغن زیتون فرابکر باورس
  • زیرمحصول :


معرفی محصول

روغن  زیتون فرابکر باورس


روغن زیتون فرابکر یا فوق بکر، روغن زیتونی تصفیه نشده است و با کیفیت ترین نوع روغن زیتون می باشد. روش استخراج روغن زیتون فرا بکر به گونه ای است که طعم واقعی زیتون احساس می شود، و ویتامین ها و مواد معدنی موجود در زیتون در این روغن به فراوانی موجود است. روغن زیتون فرابکر از سایر انواع روغن های زیتون، اولئیک اسید کمتری دارد (اولئیک اسید آن بیشتر از 1 درصد نیست) این روغن با مواد شیمیایی و فرآیندهای حرارتی تغییر نیافته است. رنگ آن سبز طلایی است و عطر و طعم متفاوتی دارد. پایان طعم آن به تندی ملایمی ختم می شود. این نوع روغن برای تهیه سس ها و غذاهای سرد پیشنهاد خوبی است.

یکی از راه های تشخیص اصل بودن روغن زیتون سفت شدن و غلیظ شدن این روغن در هوای سرد ( به دلیل وجود درصد بالای اسیدهای چرب تک اشباع می باشد) که برای تست می توانید روغن زیتون را درون یخچال قرار دهید، اگر روغن به حالت مایع درآید این روغن دارای ناخالصی بوده و اگر به حالت جامد یا غلیظ درآید ، دلیل براصل و طبیعی بودن آن می باشد.
حقایق تغذیه ای روغن زیتون فرابکر
میزان ویتامین های محلول در چربی در روغن زیتون فرابکر از سایر روغن‌های زیتون بیشتر است. این روغن همچنین دارای اسیدهای چرب ضروری می باشد. محتوای مواد مغذی موجود در 100 گرم روغن زیتون فرابکر در زیر آمده است:
1. 8/13 درصد چربی اشباع
2. 73 درصد چربی تک اشباع نشده (که عمدتاً اولئیک اسید است.)
3. امگا 6: 7/9 درصد
4. امگا 3: 76/0 درصد
5. ویتامین ای: 72 درصد نیاز روزانه
6. ویتامین کا: 75 درصد نیاز روزانه
پیشگیری از بیماری های مزمن با روغن زیتون فرابکر
باور متخصصان بر این است که التهاب های مزمن علت اصلی بسیاری از بیماری ها مانند سرطان، سندرم متابولیک، دیابت، آلزایمر و آرتریت هستند. روغن زیتون ضدالتهاب است. زیرا شواهد متعددی وجود دارد که نشان می دهد اولئیک اسید که عمدتاً در روغن زیتون یافت می شود باعث کاهش نشانگرهای التهابی چون پروتئین واکنشگر C می شود. به همین علت با مصرف مداوم روغن زیتون می توان از پیشرفت التهاب و مزمن شدن آن پیشگیری نمود و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش داد.
کاهش بیماری های قلبی عروقی
روغن زیتون فرابکر به دلیل دارا بودن مقادیر فراوانی از اسیدهای چرب تک اشباع نشده، امگا 3، ویتامین K و ویتامین E باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی می شود. این مواد مغذی به وسیله کاهش التهاب، کم کردن LDL کلسترول، پایین آوردن فشار خون، کاهش لخته های خونی و نیز بهبود عملکرد آندوتلیال؛ احتمال ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهند.

نظرات
  • نظر یا پرسش خود را مطرح کنید...
  • محصولات مرتبط