سبد خرید 0
ورود
عضویت
کد کالا MK0042
سبزی خشک قورمه ملک بسته 50 گرمی بسته 50 گرمی
  • زیرمحصول :
2,800 تومان

  • ویژگی های سبزی خشک قورمه ی ملک

شاید اگر در بین تمام غذاهایی که امروز بر سر سفره های ما می نشینند بگردید، کمترغذایی را پیدا کنید که در طول تاریخ به شکلی دست نخورده و بدون تغییرات عمده سینه به سینه به امروز رسیده باشد. بله قورمه سبزی از همان ابتدا اصالتش را حفظ کرده تا جایی که این روزها با همان طعم و شکل معروفش به هم تبدیل شده است. اما اگر بخواهیم از تاریخچه این غذای لذیذ بگوییم، باید بدانید که این خورش صدها سال پیش در بین عشایر با شکل و شمایلی شبیه خورش امروزی تهیه و طبخ میشد. عشایری که به دامپروری مشغول بودند با ذبح کردن گوسفندان و خرد کردن گوشت شان، آنها را با چربی های خود دام و از نوع حیوانی تفت میدادند و در کوزه هایی از جنس پوست می ریختند و در جایی خنک از آن نگهداری می کردند. سپس عشایر بختیاری و حتی آذربایجان گوشت های قورمهای را با گونهای سبزی، تره کوهی و پیاز فراوان مخلوط و با اضافه کردن گرد غوره یا لیمو به آن غذا تهیه می کردند. قدیمترها از سیب زمینی هم درون خورش قورمه سبزی استفاده می کردند تا در کنار پیاز، گرد لیمو و سبزی، چربی گوشت این خورش را متعادل کنند. اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی و مدرن شدن زندگی انسان ها دیگر نیازی به آنهمه مشقت برای تهیه ی یک قورمه سبزی لذیذ و جا افتاده نیست.

افتخار داریم معرفی کننده محصولی باشیم که در عین اینکه در محیطی کاملا بهداشتی و کنترل شده تهیه گردیده است کار را برای بانوی محترم ایرانی بسیار ساده کرده است. با در اختیار داشتن سبزی خشک قورمه ی ملک به راحتی می توانید یک قورمه سبزی خوشمزه و جاافتاده را برای عزیزان خود فراهم آورید.

طرز تهیه ی قورمه سبزی با استفاده از سبزی خشک قورمه ی ملک

 

سبزی خشک قورمه سبزی3 پیمانه
لوبیا قرمز یا چیتی نصف کنسرو
لیمو عمانی 4 عدد
رب 1/5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل  به میزان لازم
گوشت  به میزان لازم
پیاز یک عدد بزرگ

سبزی ها رو به مدت نیم تا 1 ساعت داخل آب می گذاریم .

گوشت ها رو با پیاز کمی تفت می دهیم و اب جوش می ریزیم تا بپزد (حدود یک ساعت)
 سبزی ها رو  آب کش می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم.
 وقتی گوشت ها پخت . سبزی رو به آن اضافه می کنیم همراه با نمک و فلفل
 لیمو عمانی ها رو دو سه تا سوراخ ایجاد می کنیم و به خورش اضافه می کنیم . من به جای لیمو عمانی فقط از داخلش اسفاده می کنم که آماده هم می توانید پیدا کنید.
 لوبیا را اضافه می کنیم.
 در صورت تمایل رب می زنیم. نهایتا آب جوش را به مواد فوق اضافه میکنیم و چهار ساعت زمان میدهیم تا خورش حسابی جا بیفتد.
brand
brand
brand
brand
brand
brand

عضویت در خبرنامه

x

به منظور دریافت آخرین اخبار و محصولات جدید در خبرنامه عضو شوید